Om bokbinderihörnan

Om bokbinderihörnan...

Den här bloggen handlar om handbundna böcker och jag lägger bl a in bilder på en del av de böcker jag själv binder. Länkar till andra bokbinderibloggar, föreningar, tutorials och annat som har med bokbinderi att göra kommer också att dyka upp här.

onsdag 5 oktober 2011

Klothyllan

Bokbinderiföreningens klothylla har fått sig en rejäl genomgång. Alla klot är numera upprullade på rullar och färgsorterade på respektive hyllor, samt har småbitar av klot avlägsnats ur hyllan och flyttat till lådorna med mindre klotbitar.Mycket grönt och blått klot blev det, i en mångfald olika nyanser, men även en hel del röda och svarta klot, samt diverse andra färger, såsom bruna, lila, gula, grå och beige klot, men även några rejäla rullar med linneklot, finns numera insorterade på hyllorna.


Vi hittade också ett riktigt fint skinn i vinrött, som numera är insorterat på sin rätta plats i skinnskåpet, i stället för att ligga i klothyllan.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin ordning ni fått! Har ni blivit såpass klara så att ni kan börja binda lite böcker igen också? :)

    SvaraRadera
  2. Jodå, nu har vi fått såpass ordning så att vi kan komma igång på allvar att börja binda böcker. Och det behövs, för jag har en hel kasse full med isärtagna böcker, att binda in!

    SvaraRadera